Cultivarea propriilor ierburi acasă
Cultivarea ierburilor de casă în bucătărie, ideal într-un ghiveci frumos, este visul multor femei care se ocupă de hrana familiei.A cultiva propriile ierburi și condimente acasă a fost întotdeauna un mare beneficiu, nu doar din punct de vedere financiar, ci mai ales pentru că obțineți un sursă completă de nutrienți valoroși. În magazine, ierburi și microgreens sunt adesea mult mai scumpe decât valoarea lor reală. În plus, în majoritatea cazurilor, aceste ierburi (adesea microgreens) au fost deja congelate și ulterior decongelate, ceea ce duce logic la pierderea mineralelor, rezultând doar o aromă pentru mâncare fără valoare nutrițională adăugată. |
![]() |
| Microgreens scumpe în magazine, promovate cu numeroase slogane de marketing, care în final te determină să le duci la casă și să plătești. În realitate, plătești pentru costurile de achiziție ale echipamentului de cultivare, energia folosită, angajații care se ocupă de cultivare și recoltare, materialele de ambalare și, în final, pentru promovare și distribuție. Da, din toate acestea se calculează prețul final pentru consumatorul final – TINE. Expresii precum BIO, Fresh, Green, Organic le vei găsi pe fiecare recipient de plastic cu acest tip de ierburi, ceea ce conduce la un alt impact negativ al acestor vânzări mari: folosirea excesivă a plasticului de unică folosință. |
Opțiuni pentru cultivarea ierburilor acasă
|

